De moderne wereld maakt vele vereisten voor vertegenwoordigers van beide geslachten, daarom zijn vrouwen soms bezorgd vanwege de borstomvang en mannen – penis. Hun verlangen naar een lid om voor victoriascakecompany.com/waarom-komen-mannen-terug/ een paar centimeter te rooseren, voorkomt soms seks

https://rimweb.net/2022/05/26/6776/

en bouwen romantische relaties.

Sommigen verandert de gedeeltelijke dysfaster – ontevredenheid met een van de delen van zijn eigen lichaam. Een man kijkt naar zijn waardigheid en ziet helemaal niet wat in feite is, hij ontwikkelt depressie.

Deze stoornis is niet opgenomen in de lijst met geestesziekte, hoewel er manieren zijn om het te onderscheiden van eenvoudige ontevredenheid met zichzelf: als deze gedachten interfereren met de erectie en seks hebben, is het probleem serieus.

Een van de redenen voor deze stoornis is een foto opgelegd door pornofilms waarin grote pikken vaak laten zien dat gemeten door mannelijk. Sommige mannen ervaren zoveel dat ze zich toevlucht nemen tot verschillende manieren om de penis te verhogen. Helaas is het resultaat vaak slechter dan de verwachte, verslechtert het welzijn en de ziekte alleen maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *