“De geur van zoethout is een van de meest krachtige tools die vrouwelijke opwinding provoceert”, zegt Dr. Alan Hirsch uit het https://www.bacaulturistic.ro/soyez-les-bienvenus-a-bacau/ Amerikaanse centrum voor het onderzoek van geuren en smaken in Chicago. Dus op weg op een date is er een reden om Lollipholi met zoethout te kopen.

Vind de juiste plaats

Vergeet stille restaurants en afgelegen banken in het park. De beste plaats voor kussen – luidruchtige bars of concertsites. De atmosfeer, lawaai en muziek zullen de uitstoot van adrenaline provoceren, die de seksuele opwinding zal versterken, en de dichtstbijzijnde zal dienen als een uitstekend excuus om te knuffelen, het is sterker.

Overweeg haar lippen

Soms zeggen ze dat interessante partners op de lippen kunnen worden getraceerd – als ze iets meer en helderder zijn geworden. Ze zeggen, de bloedstroom is verbeterd en de vrouw ervaart waarschijnlijk opwinding. In dit geval is het moeilijk om met vertrouwen over iets te praten, maar je kunt het tegenovergestelde effect zeker controleren: als de partner zichzelf naar je lippen kijkt, dan is het absoluut een goed teken. Tijdens een kamagra kopen kus masseren enigszins haar hoofden en nek met de vingertoppen – dit zal bovendien de opwinding verhogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *